Onze modellen

Sauna Asta

Precies de ontspanning die je wilt. De Karibu Asta sauna-infrarood combinatie is een sauna die niets te wensen overlaat. Gebruik de warme en rustgevende saunalucht en versterk uw cardiovasculaire systeem of gebruik het diepe effect van de infraroodstralers voor spierpijn en spanning. Met de multifunctionele sauna ... ben je op alles voorbereid. Uitgerust met een 9kW saunakachel, twee infraroodstralers, drie saunabedden van zacht espenhout, bankovertrekken en rugleuningen, een hoogwaardige verwarmingsbescherming en een hoofdsteun, heeft de sauna al alles wat uw hartje begeert.

Na een lange en zware werkdag op kantoor komt het al snel voor dat je rug gespannen is. Nu snel ingeschakeld voor ontspanning in de sauna en de infraroodstralers. Je spieren zijn ontspannen en je symptomen zijn in een mum van tijd verlicht. Met een buitenmaat van uw wellness-oase. 231 x 231 x 202 cm (B / D / H) zonder dak biedt de sauna voldoende ruimte.

Geniet alleen of met het hele gezin van de mogelijkheden. De saunabanken hebben een breedte van 57 cm en laten daardoor comfortabel liggen toe. Je kunt kiezen tussen een 9kW oven met externe bediening of een 9kW bio combi oven met externe bediening. Naast de klassieke Finse sauna heeft de bio combikachel ook een verdamper. Dit maakt ook een kruidenstoomkuur, een zachte stoombad vochtige warmte en een familiesauna mogelijk. Er is dus gegarandeerd voor ieder wat wils. De vier grote ramen in de sauna zijn een echt hoogtepunt. Deze laten veel daglicht in het interieur en creëren een mooie sfeer door het gebronsde glas. U komt de sauna binnen via een gebronsde volledig glazen deur van gehard veiligheidsglas met een kariboe deurkruk. De wandelementen bestaan ​​uit een frameconstructie van 68 mm met minerale wolisolatie en Scandinavische sparren planken. 

NaamSauna Asta
Afmetingen231 cm x 231 cm x 198 cm

‹‹ Bekijk het overzicht van alle modellen.